Ervaren professional

Edith van Kuijck Mijn aangeboren interesse voor taal kwam goed tot haar recht in mijn carrière als professional. Al op de lagere school werd mijn fascinatie voor de betekenis van woorden en taal in brede zin duidelijk. Na mijn HBO opleiding Communicatie werkte ik ruim 25 jaar in communicatiefuncties als (politie)voorlichter, communicatiemedewerker, stafmedewerker PR en Voorlichting, communicatieadviseur en docent PR in de sectoren overheid, gezondheidszorg, onderwijs, kerk en samenleving. Daarnaast volgde ik trainingen en cursussen, onder andere bij de School voor Journalistiek en Het Schrijfatelier. Ook nu ik als freelancer werk blijf ik me ontwikkelen op het brede vakgebied van tekstschrijver.

Ik houd van onderzoeken, uitpluizen, analyseren en ordenen. Daar kan je mij bij wijze van spreken voor wakker maken. De combinatie van deze kwaliteiten met mijn passie voor persoonlijke aandacht en scherp oog voor detail maakt van mij een unieke vakvrouw. Dat is te merken als je mijn teksten leest. Wie mij ontmoet zal ervaren dat ik een enthousiast en sociaalvoelend mens met humor ben. Ik werk toegewijd, nauwkeurig en in afstemming met ieder waarmee ik samen werk.

Ik hecht erg aan tevreden klanten. Eén daarvan noemde mij ooit ‘Een gouden kracht’. Omdat ik dit zo’n mooi compliment vind, voel ik me vrij om mij met deze kwalificatie bij je te introduceren.

Neem contact met me op als je nader kennis wil maken.

 

‘The tree of words’ (Amos van Gelder)