Komt jouw referentie hier ook te staan?

Tekstbureau Scrifix voert de redactie van het Jaarverslag en artikelen op onze website. Daarnaast weet Edith van Kuijck week in week uit onze Nieuwsbrief te voorzien van aantrekkelijke koppen en uitnodigende intro’s. Naast vakvrouw is zij een betrokken samenwerkingspartner. De ROHA is blij met Edith als tekstschrijver en taalexpert.

Marianne Bramson, algemeen directeur ROHA

“Edith heeft de teksten voor mijn website geschreven. Naast dat ze een prettige samenwerkingspartner is, die goed luistert naar de klant, geeft ze duidelijke adviezen. Haar teksten zijn helder en zeer prettig om te lezen. Dit krijg ik ook terug van mijn klanten. Ze is precies en consciëntieus. Ik beveel haar graag aan!”

Simone van den Hil, Training & Coaching

De opdracht betrof het uitschrijven van een Onderwijsprogramma in de vorm van een Reader voor het MBO-onderwijs voor het vak ‘Ondernemerschap’. Na het intakegesprek met Edith werd mij al direct duidelijk dat zij eerst ordent om daarna direct structuur aan te brengen. Al mijn ideeën konden op deze wijze snel landen en een logische plek krijgen. Over de opzet van de Reader heeft Edith waardevolle inbreng gehad, met name bij het concreet formuleren van de doelstellingen en opdrachten voor studenten. Het taalgebruik is fris, kort, duidelijk, treffend en eenduidig. Edith analyseert, structureert, adviseert en werkt samen als een echte professional. Voert eigenzinnige en eigentijdse eindredactie en is bovendien een aimabel persoon. Samenwerken met Tekstbureau Scrifix is een echte aanrader!

Joop Gerards, Klant en Koning

Ik ben er blij mee dat het nu een logisch kloppende tekst/verhaal is geworden.

Desiré van Teeffelen, Touch training & coaching

Edith combineert een bijzonder prettige, flexibele houding met vakkundigheid als tekstschrijfster. In meerdere projecten (o.a. voor mijn bedrijfswebsite en nieuwsbrieven) heb ik ervaren dat ze echt open staat voor al mijn wensen en ideeën, maar dat ze ook het inzicht en de moed heeft om stevig te snijden en te redigeren in mijn concept teksten. Deze waren al niet slecht, maar de ‘remake’ van Edith maakte ze pas écht goed en pakkend. Heel handig ook dat ze op allerlei terreinen advies kan geven: van de globale opzet tot de kleinste details. Ik ken haar inmiddels vele jaren en zie hoe ze met verschillende mensen zo weet te ‘schakelen’ dat iedereen zich prettig voelt; van rake persoonlijke gesprekken tot en met een gulle lach. Kortom, een gouden kracht!

Maarten Stoffers, Training & Coaching

Edith werkt snel, is inventief, accuraat en creatief. Zij heeft een vlotte pen, een uitstekende beheersing van de Nederlands taal, schrijft goede verhalen en is sterk in tekstredactie.

Jim Schilder, hoofdredacteur bisdomblad SamenKerk

De teksten zijn heel duidelijk geworden en komen goed uit. Grote dank voor de ondersteuning hierin. Mede door jouw professionaliteit is er een mooi medium bij gekomen om mijn bedrijf te laten groeien.

Karin Terpstra, Bite Coaching

Wij hebben Edith leren waarderen vanwege haar toewijding, haar soepele omgangsvormen en om de duidelijke taal die zij spreekt. Zij is een aantal jaren een van de centrale mensen geweest van Schoolbestuur, het magazine van de katholieke scholen in Nederland (basisonderwijs en voortgezet onderwijs). Haar werk bestond uit redactiewerk, het werkcontact met de vormgever, het voeren van de beeldredactie en het maken van de productieoverzichten. Dit betekende dat een belangrijk deel van het bladmanagement op haar schouders heeft gerust. Dat heeft zij goed gedaan: tijdig, accuraat en betrokken. Zij geeft blijk van een goede algemene ontwikkeling en ze heeft kennis van zaken. Zij heeft een behoorlijke ervaring die haar geschikt maakt om inhoudelijke en organisatorische taken op het gebied van communicatie met succes uit te voeren. Van harte aanbevolen.

Nico Dullemans, Verus (voorheen Bureau Katholiek Onderwijs), eindredacteur

 

Opdrachtgevers